NATUZZI ITALIA - Harmonija v vašem domu.

Nežen in umirjen dizajn ter inovativne rešitve za vaše dobro počutje je tisto, kar lahko pričakujete in tudi dobite z izdelki Natuzzi Italia.

Ideje, ki v rokah izurjenih obrtnikov, v sožitju materialov, barv in različnih oblik dobijo svojo končno podobo, ustvarjajo pravo harmonijo, harmonijo v vašem domu.

Natuzzi postaja kreator našega življenjskega sloga. V svoje vrhunske izdelke vnaša mediteranski slog življenja, inspiracijo italijanske zgodovine, arhitekturo in njihov načina življenja. Ta mediteranski življenjski slog, predvsem Apulijo v kateri živi in dela, želi predstaviti vam, našim kupcem.

 

Natuzzi pri razvoju svojih kreacij sodeluje z mnogimi priznanimi arhitekti in oblikovalci, tako iz Italije kot iz drugih delov Evrope.  

Še posebno so ponosni na sodelovanje Marcela Wandersa z Natuzzijem, ki je leta 2018 oblikoval izjemno uspešni kolekciji Agronomist in Oceanograf.

V letošnjem letu pa je zasnoval izjemno sedežno garnituro SKYLINE, ki je že v salonih Natuzzi, tudi v Ljubljani.

 

 V letu 2020 je Natuzzi v sodelovanju z oblikovalskim tandemom Bernhardt & Vella na trg lansiral zofo AMALIA, okroglo zofo, ki postane oaza popolne sprostitve v vašem domu.

 

Sodelovanje z arhitektom CLAUDIO BELLINI je v letošnjem letu prineslo nov, izredno udoben in oblikovno dovršen fotelj BLOSSOM.

 

Sodelovanje enega največjih proizvajalcev oblazinjenega pohištva kamor sodijo sedežne garniture, zofe, fotelji in postelje je v letošnjem letu prestopilo tudi mejo s SLOVENIJO.

Sodelovanje z našo priznano oblikovalko Niko Zupanc je izredna zgodba in posebno poglavje, kateri bomo namenili veliko pozornosti v eni od naših naslednjih objav. Spremljajte nas in presenečeni boste.

Namig je tukaj:

 

VABLJENI V NAŠE SALONE:

- Salon NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva

 

 

Povpraševanje za "DNEVI DIZAJNA "

78861


Prijavite se na naše mesečne e-novice. S tem se strinjate, da Maros d.o.o. v skladu s svojo politiko zasebnosti do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen pošiljanja e-novic.