COMFORTNESS – začuti objem razkošnega udobja, ki ga nudi sedežna garnitura WELLBE

Sedežna garnitura je dobila ime po izrazu Well-being - bodi dobro. Wellbe je obljuba podjetja Natuzzi Italia vsem, ki si želijo čim boljšega počutja. To je vrhunski izraz za udobje in dolgoročne koristi kavča na zdravje kar je potrdil Dr. Charles Bark*. Dr. Bark je opravil vrsto testov in študij, s katerimi je potrdil učinkovitost kavča Wellbe na področju sproščanja in dobrega počutja.

    

Živite življenje z Natuzzi-jem in sprejmite udobje, ki ga ponuja Wellbe.

Udobje ali komfort je nov način razmišljanja o dobrem počutju v lastnem domu - ne le s fizičnega, temveč tudi z vizualnega in mentalnega vidika. Predstavljamo udobje inovativne kolekcije, ki združuje Comfort + Wellness kot nov način razumevanja bivalnega prostora.

 

        

Wellbe zofa je pionir linije Comfortness.

Wellbe sedežna garnitura je pomembna inovacija podjetja Natuzzi Italia, saj ima novo ergonomsko tehnologijo, ki se prilagaja podpori telesa, tako da se vedno sproščate na način, ki ugodno vpliva na vašo zdravo telesno držo. Naravna oblika kavča Wellbe in barvna paleta sta navdihnjeni z večno lepoto Apulije. Njegova večplastna oblika združuje razgibane linije in krivulje s čvrstimi obrobami, kar zagotavlja prijeten in eleganten zaključek.

     

Wellbe ima vsestransko modularno strukturo, ki jo je mogoče konfigurirati na več načinov,  za različne prostore in potrebe. Elemente lahko sestavljate v različne linearne ali kotne kompozicije. Naročite ga lahko v usnju ali tkanini, različnih barv in obdelav.

Še več o sedežni garnituri Wellbe izveste TUKAJ.

 

*Charles Bark pripada tretji generaciji družine, ki se že več kot 100 let ukvarja z zdravstvom. Dr. Bark je predsednik podjetja HiNounou, ki ga je Svetovni gospodarski forum izbral za enega od tehnoloških pionirjev, Združeni narodi pa so mu podelili naziv svetovni prvak na področju inovacij za zdravo staranje.

Vabljeni v: 

- Salon NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Povpraševanje za "NOVA sedežna garnitura WELLBE"

27667


Prijavite se na naše mesečne e-novice. S tem se strinjate, da Maros d.o.o. v skladu s svojo politiko zasebnosti do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen pošiljanja e-novic.