Natuzzi Re-vive je prvi "profesionalni počivalnik" na svetu. Revive združuje Natuzzi Italia dediščino kvalitete in mojstvrstva z napredno ergonomično tehnologijo.Natuzzi Editions nudi širok spekter pohištva iz oblazinjenega usnja v več stilih, barvah in konfiguracijah. Posebna pozornost je namenjena udobju, kvaliteti in cenovni dostopnosti.


Aktualno

STARO za NOVO

Samo v mesecu maju, vam ob naročilu nove sedeže garniture iz kolekcije Natuzzi Italia, nudimo naslednje:

-...

Preberi več

Prodajna hita 2017 ponovno NA ZALOGI, z 20% POPUSTOM

Dva, lansko leto najbolj prodajana modela sedežnih garnitur, ponovno dobavljiva takoj in po ugodni ceni.

KER STE...

Preberi več

MERAVIGLIA - v maju s 30% popustom

Sedežna garnitura, ki presenča v vseh pogledih.

Nova, izredno uporabna sedežna garnitura z dvižnimi naslovi za...

Preberi več

Sedežne garniture in pohištvo visoke kakovosti

Sedežne garniture Natuzzi odlikujejo moderen dizajn, vrhunski materiali in izredna udobnost. Za večino sedežnih garnitur Natuzzi so značilne čiste linije, združene z najrazličnejšimi mehanizmi, ki sedežne garniture oplemenitijo z dodatno namembnost v obliki postelje, prostora za hrambo ali počivalnika.

Avtentični izdelki, ustvarjeni v Italiji, ponujajo s prepoznavno obliko, obširen izbor pohištva in dodatkov, skupaj s svetili, mizami, preprogami, vazami in pohištvom, pa tudi z jedilnimi mizami in stoli, kot rešitev za življenje v popolni harmoniji. Sedežne garniture Natuzzi so na voljo v pravem usnju, tkaninah in v različnih postavitvah ter dimenzijah. V raznoliki ponudbi je več kot 100 različnih modelov garnitur in več kot 300 različnih materialov in barv.

 

Poglej video