Natuzzi, ki ga je leta 1959 ustanovil Pasquale Natuzzi, je eden vodilnih svetovnih akterjev v proizvodnji in distribuciji dizajnerskega in luksuznega pohištva. Z globalno maloprodajno mrežo 651 trgovin z blagovno znamko Natuzzi Italia in 563 galerij Natuzzi, distribuira svoje izdelke po celem svetu. Pohištvo Natuzzi je sinonim italijanskega oblikovanja in izdelave, ki zvesto sledi tradiciji "Made in Italy".

DNK Natuzzi Italia  - pravo udobje in vrhunski dizajn

Na sliki kotna sedežna garnitura OPUS. Več o modelu TUKAJ.

DNK Natuzzi Italia je zakoreninjena v sredozemskem življenjskem slogu, ki oblikuje in ustvarja harmonične domove z zbirko luksuznega pohištva, izdelanega v Italiji. Poslanstvo Natuzzi Italia je ustvariti harmonijo z združevanjem dizajna, funkcij, materialov in barv. Njihove izdelke, ki se izdelujejo v italijanskih tovarnah Natuzzi, oblikujejo mednarodno priznani oblikovalci. Kolekcija Natuzzi Italia ponuja široko paleto ekskluzivnih sedežnih garnitur, zof in foteljev ter pohištva za dnevne sobe, jedilnice in spalnice, dodatkov za dom in dekoracijo.

 

Pod valovi je vedno ocean miru.

Kolekcija Deep je edinstvena v svojih oblikah, v izbiri materialov in v neskončnih možnostih kombinacij v prostoru. Odkrijte celotno Deep kolekcijo od slovenske oblikovalke Nike Zupanc.

    

 

Skupina Natuzzi je eden največjih investitorjev v raziskave in razvoj v pohištveni, tapetniški in usnjarsko predelovalni industriji. Ekipa Natuzzi za raziskave in razvoj se osredotoča na uvajanje novih visokotehnoloških strukturnih materialov, inovativnih pen in vlaken ter ergonomskih avtomatiziranih mehanizmov za počivanje.

    

 

Vabljivo globoki sedeži, kovinska zunanja podpora in pregibni mehanizmi zaviti v modularno sedežno garnitura. Sedežna garnitura HERMAN si lahko sestavite po vašem okusu, ki bo z izgledom vas in vaše goste pustila brez besed.

    

 

Današnje kolekcije Natuzzi Italia vključujejo tudi opremo za spalnice, zaznamujejo pa jo inovativnost, funkcionalnost in popolno udobje.

    

 

Inovativni počivalnik Re-vive je plod izjemne kakovosti. Združuje tehnologijo, ki se intuitivno odziva na gibe vašega telesa, da se prilagodi vašim potrebam udobja.

    

Pohištvo, sedežne garniture, zofe in fotelje oblikujejo v Natuzzi Style Center in v sodelovanju z mednarodno priznani oblikovalci.

Natuzzi predstavlja edinstveno proizvodno realnost s svojo dobavno verigo, ki pokriva celoten proces, od iskanja trendov do pridobivanja materialov, od proizvodnje do storitev dostave strankam ter obsežno mrežo pomoči in podpore. Proizvodnja poteka v italijanskem središču in v tovarnah Natuzzi na Kitajskem, v Braziliji in Romuniji. Proizvodnja temelji na tehnoloških inovacijah, pri čemer so industrijske metode optimizirane glede na najstrožje parametre kakovosti.

Podjetje Natuzzi S.p.A., ki je že od ustanovitve zavezano družbeni odgovornosti in okoljski trajnosti. Ima certifikat ISO 9001 in 14001 (kakovost in okolje), certifikat ISO 45001 (varnost na delovnem mestu) in certifikat FSC® (Svet za nadzor gozdov).

Na sliki kotna sedežna garnitura TIMELESS. Več o modelu TUKAJ.

 

Več kot dovolj razlogov, da obiščete naša salona Natuzzi Italia v Celju in Ljubljani, da odkrijete in občutite objem Italije. 

 

VABLJENI V NAŠA SALONA:

- Salon NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva

 

 

Povpraševanje za "Občuti objem udobja"

12206


Prijavite se na naše mesečne e-novice. S tem se strinjate, da Maros d.o.o. v skladu s svojo politiko zasebnosti do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen pošiljanja e-novic.