Vzorčne - kot nove, sedežne garniture, zofe, fotelji in dodatki za dom Natuzzi Italia iz pretekle kolekcije, so vam na voljo s POPUSTI DO 40%, ker pripravljamo razstavne površine za novo kolekcijo, ki je v prihodu.

Izbrane, vzorčne - kot nove sedežne garniture, zofe in fotelji so vam na voljo v salonu Natuzzi v CELJU in LJUBLJANI. 

Obogatite svoj dom in si uredite prostor s pravo harmonijo italijanskega dizajna.  

Ponujamo vam izjemno priložnost, da že jutri svoj dom obogatite in polepšate z novo sedežno garnituro, kavčem, foteljem, dnevnim regalom ali pa samo z dodatkom za dom in dekoracijo Natuzzi Italia. Posebaj za vas izbrani vzorčni kosi - kot novi, so vam na voljo po neverjetnih cenah.

 

Pohitite in izberite svoj kos saj lahko prihranite do 40%! Vrhunsko oblazinjeno pohištvo NATUZZI ITALIA, ki je na odprodaji, si lahko pogledate TUKAJ.

KUPI - ODPELJI - PRIHRANI do 40%!

 

Odprodaja z do 40% popustom velja za izbrane razstavne eksponate sedežnih garnitur, zofa, foteljev in dodatkov za dom Natuzzi ITALIA in sicer od 1.6.2024 do odprodaje. Slika je simbolična. Podrobne informacije na prodajnih mestih Maros in Natuzzi. Maros d.o.o., Šmartinska c. 53, 1000 Ljubljana, tel.: 01-401-2003

Partner podjetja Natuzzi Italije za Slovenijo je Maros d.o.o.

Vabljeni v naša salona:

- Salon NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva

 

Povpraševanje za "ODPRODAJA s popustom do 40%"

44769


Prijavite se na naše mesečne e-novice. S tem se strinjate, da Maros d.o.o. v skladu s svojo politiko zasebnosti do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen pošiljanja e-novic.