V mesecu maju izbrani modeli sedežnih garnitur s 15% POPUSTOM

The Circle of Harmony - Comfortness

KROG HARMONIJE – Udobje in dobro počutje

Natuzzi Italia, italijanska blagovna znamka oblazinjenega pohištva je znana po svoji sredozemski identiteti, ki se zelo uspešno implementira v njihove sedežne garniture, kavče, zofe in fotelje. Pri oblikovanju kolekcije The Circle of Harmony - Comfortness so se mednarodno priznani oblikovalci lotili teme udobja, ki izhaja iz starodavne francoske besede confort, ki pomeni "tisto, kar daje moč". Udobje je vedno temeljni element Natuzzijevega sloga in nesporna osnova njegove zgodovine.

*na sliki sedežna garnitura Wellbe, več o modelu TUKAJ. 

Vse se je začelo leta 2022

Krog harmonije je projekt stilskega raziskovanja, ki se je začel leta 2020 na pobudo Pasquala Juniorja Natuzzija, glavnega kreativnega direktorja blagovne znamke Natuzzi Italia. Namen projekta je ustvariti fizično in virtualno skupnost, v kateri umetniki, arhitekti in oblikovalci načrtujejo in si predstavljajo slogovni razvoj znamke Natuzzi Italia, pri čemer je njena dediščina temelj tega potovanja.

*na sliki sedežna garnitura Timeless, več o modelu TUKAJ. 

Udobje je nujno za dobro počutje

Pri nastajanju novega projekta, nove epizode kolekcije The Circle of Harmony so tako oblikovalci kot Pasqual Junior Natuzzi sam, dali največji poudarek na temo funkcionalnosti, trajnosti in udobju.  Natuzzi Italia je s kolekcijo Comfortness pričel temeljito raziskovati svet udobja in njegov vpliv na kvaliteto našega življenja. Razlaga ga kot način življenja, intimen in oseben vidik, sredstvo za vlivanje moči in dobrega počutja. Dejstvo in razmislek, ki ga je nemogoče spregledati, ko si je potrebno vzeti dragoceni čas zase in za svojo sprostitev. Cilj tega novega poglavja Kroga harmonije - Comfortness je združiti udobje, oblikovanje, lepoto in uporabnost. 

*na sliki sedežna garnitura Opus, več o modelu TUKAJ. 

Ko se dizajn združi z udobjem

Kot izjavlja kreatvni direktor podjetja Natuzzi g. Pasqual Junior Natuzzi: " "V zadnjih letih je dom postal kraj, kjer si povrnemo energijo in kjer je dobro počutje vse bolj pomembno. Vse, kar je del našega prostora v katerem živimo - volumni, oblike, materiali in barve - predstavlja udobje, ki je bilo za Natuzzi vedno bistven element. Vse bolj nemanjamo pozornosti do izdelkov in vizualnega udobja z estetsko pomirjujočimi oblikami ter poglobljeno študijo barv in svetlobe."  smo v salonih Natuzzi Slovenija združili Italijanski dizajn s popolnim udobjem in za vas pripravili posebno ponudbo. 

V mesecu maju nudimo posebno ponudbo s 15% popustom velja za vsa nova naročila izbranih modelov sedežnih garnitur: Wellbe, Timeless in Opus iz kolekcije Natuzzi Italia prejeta od 3.5. do 31.5.2024.Ponudba se izključuje z ostalo akcijsko ponudbo. Podrobne informacije na prodajnih mestih Natuzzi. Maros d.o.o., Šmartinska c. 53, 1000 Ljubljana, tel.: 01 401-2003.

Partner podjetja Natuzzi Italija za Slovenijo je Maros d.o.o.

VABLJENI V NAŠA SALONA:

- Salon NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva

 

 

Povpraševanje za "DNEVI ITALIJANSKEGA DIZAJNA"

18453


Prijavite se na naše mesečne e-novice. S tem se strinjate, da Maros d.o.o. v skladu s svojo politiko zasebnosti do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen pošiljanja e-novic.

 

Povpraševanje za "DNEVI ITALIJANSKEGA DIZAJNA"

18453


Prijavite se na naše mesečne e-novice. S tem se strinjate, da Maros d.o.o. v skladu s svojo politiko zasebnosti do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen pošiljanja e-novic.