15% POPUST na modele iz kolekcije Circle of Harmony

 

NATUZZI ITALIA - Harmonija v vašem domu.

Circle of Harmony je nova kolekcija sedežnih garnitur, zof, foteljev in dodatkov za dom katero odlikuje odlična kombinacija modularnosti in sestavljivosti, vrhunska izdelava in prefinjeno italijansko oblikovanje.

Natuzzi Italia  in njihov Natuzzi studio je v sodelovanju s priznanimi arhitekti in oblikovalci kot so Nika Zupanc, Paola Navone, Fabio Novembre, Claudio Bellini, Mauro Lipparini,  Maurizio Manzoni, Bernhardt & Vella, ustvaril HARMONIJO V VAŠEM DOMU.

Izbrani modeli iz kolekcije Circle of Harmoniji: Wave, Deep, Oblo, Pablo, Argo, Buddie, RE-VIVE in Amalia so vam v mesecu SEPTEMBRU 2021 na voljo po posebni ponudbi, s 15% POPUSTOM.

 

Ne zamudite izjemne priložnosti in si privoščite sedežno garnituro iz unikatne kolekcije Circle of Harmony. 

 

Posebna ponudba s 15% popustom velja za vsa nova naročila sedežnih garnitur Natuzzi Italia iz nove kolekcije Circle of Harmony (Krog Harmonije) prejeta od 1.9 do 30.9.2021. Ponudba se izključuje z ostalo akcijsko ponudbo. Podrobne informacije na prodajnih mestih Natuzzi. Maros d.o.o., Šmartinska c. 53, 1000 Ljubljana, tel.: 01 401-2003

Partner podjetja Natuzzi Italija za Slovenijo je Maros d.o.o.

Vabljeni v naša salona:

- Salon NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva

 

Povpraševanje za "DNEVI ITALIJANSKEGA DIZAJNA "

54885


Prijavite se na naše mesečne e-novice. S tem se strinjate, da Maros d.o.o. v skladu s svojo politiko zasebnosti do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen pošiljanja e-novic.