Circle of Harmony je nova, ekskluzivna kolekcija pri kateri je Natuzzi k sodelovanju povabil 8 vrhunskih oblikovalcev, ki so ustvarili krog harmonije. Nova kolekcija je edinstven preplet oblikovanja in poklon mediteranskemu življenjskemu slogu.

Z veseljem vam sporočamo, da smo v naš salon v Ljubljani, na Šmartinski cesti 53, te dni prejeli popolnoma novo sedežno garnituro BUDDIE, ki je nova stvaritev svetovno poznanega arhitekta in oblikovalca. 

MAURO LIPPARINI je arhitekt in oblikovalec, ki natančno ve, kako izraziti svojo vsestransko ustvarjalnost, deluje na področju kompleksnih industrijskih projektov, notranje arhitekture, instalacij in oblikovanja izdelkov. Kot eden izmed vodilnih poznavalcev »italijanskega minimalizma« je prejel številna mednarodna priznanja, ki potrjujejo njegov izjemen talent. Diplomiral je v Firencah leta 1980.

Živi in dela v Italiji, ki jo je izbral kot idealno okolje za svoje ustvarjanje in razvoj. 

 

Več o sedežni garnituri si poglejte TUKAJ. 

 

VABLJENI V NAŠE SALONE:

- Salon NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva

OUTLET Maros in Natuzzi, Slovenska vas, Jesenice na Dolenjskem

Povpraševanje za "BUDDIE by Mauro Lipparini"

65254


Prijavite se na naše mesečne e-novice. S tem se strinjate, da Maros d.o.o. v skladu s svojo politiko zasebnosti do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen pošiljanja e-novic.