V kolekciji The Circle of Harmony (Krog harmonije), sodeluje sedem svetovno priznanih oblikovalcev in ponosni smo, da  je med njimi tudi slovenska industrijska oblikovalka Nika Zupanc.

 

Nika Zupanc je za Natuzzi Italia oblikovala DEEP KOLEKCIJO.

 

V prvem mesecu novega leta smo za vas pripravili prav posebno ponudbo in sicer PROMOCIJO KOLEKCIJE NIKE ZUPANC. 

Kolekcija Deep je vrhunska stvaritev naše Nike Zupanc, ki predstavlja celoten nabor pohištva in dodatkov dom, od sedežne garniture, samostojne zofe, otomana in modularnega oblazinjenega pohištva do knjižnega poličnika, miz, svetil, ogledal in preprog.

Posebej je potrebno izpostaviti fotelj Adore t.i. koktajl stol, ki ga sam Pasquale Junior označuje za  ikoničen kos.

  

In kje je Nika dobila navdih za novo kolekcijo DEEP?

Kot pravi Nika Zupanc, je  navdih za to dobila ob njenem prvem obisku Apulije, ko je iz letala opazovala razsežnost, globino in valovanje Jadranskega morja.

Rojena iz valov kot Venera, kolekcija Deep by Nika Zupanc spominja na kraj, kjer se je mogoče izgubiti in najti sebe, ponovno odkriti vso mirno in brezčasno ozračje Jadranskega morja.

Vabljeni na oblikovalsko popotovanje skozi kolekcijo DEEP. 

Krog je geometrijsko bistvo celotne kolekcije Deep. Nika je z okroglimi oblikami ponazorila valovanje in globino Jadranskega morja. Okrogla forma je prisotna na vseh izdelkih, bodisi na zofah, foteljih kot tudi na mizah, preprogah in celo na ogledalih. 

 

WAVE je linearna sedežna garnitura z vijugastimi in okroglimi oblikami. Na voljo je kot 3-sed, 2-sed, fotelj in tabure, ki je na voljo v dveh velikostih.

             

Več o modelu WAVE izveste TUKAJ.

Sedežno garnituro WAVE si lahko ogledate in preizkusite v našem salonu Natuzzi, v LJUBLJANI, NA ŠMARTINSKI CESTI 53.

 

DEEP je sedežna garnitura, ki jo lahko sestavite v različne linearne ali kotne konfiguracije, z ležalnim delom ali brez. DEEP se prilagodi vsaki dnevni sobi zahvaljujoč modularnemu sedežnemu sistemu.

Več o modelu DEEP izveste TUKAJ.

 

Želite izvedeti več o kolekciji DEEP by NIKA ZUPANC ? Katalog DEEP si oglejte TUKAJ. 

 

 

Vabljeni, da si preberete ekskluzivni Pogovor s s kreativnim direktorjem italijanskega pohištvenega podjetja Natuzzi Pasqualejem Juniorjem Natuzzijem na povezavi:

https://www.rtvslo.si/zabava/novice/nika-zupanc-za-natuzzi-oblikovala-kolekcijo-deep-je-obraz-novih-oblikovalcev/524710 

 

Posebna promocijska ponudba vključuje 15% popust na vsa nova naročila sedežnih garnitur Wave in Deep ter dodatkov iz kolekcije Circle of Harmony by Nika Zupanc in sicer od 3.1.2022 do 31.1.2022. Podrobne informacija na prodajnih mestih Natuzzi. Maros d.o.o., Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, tel. 01-401-2003.

 

 

Partner podjetja Natuzzi Italije za Slovenijo je Maros d.o.o.

Vabljeni v naša salona:

- Salon NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva

 

Povpraševanje za "PROMOCIJA KOLEKCIJE NIKE ZUPANC"

53396


Prijavite se na naše mesečne e-novice. S tem se strinjate, da Maros d.o.o. v skladu s svojo politiko zasebnosti do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen pošiljanja e-novic.