Ob nakupu katerekoli sedežne garniture iz kolekcije 2023, vam v prvem pomladnem mesecu MARCU, nudimo 33% popust na vse mizice in preproge Natuzzi Italia.

 

Nova zofa, fotelj, postelja ali sedežna garnitura Natuzzi Italia, brez pravilno izbranega dodatka za dom, gotovo ne bo izpolnila vseh vaših pričakovanj.

 

Nova preproga, klubska mizica, svetilka, dekorativne blazine, vaze in modna dekoracija, ki morajo biti oblikovno in barvno usklajeni z ostalim pohištvom in opremo, so ustvarjeni s posebno pozornostjo in resnično ljubeznijo. Z namenom, da vaš dom zasije v vsej svoji lepoti. Skupaj ustvarimo pravo harmonijo v vašem domu.

Natuzzi Italia - CIRLE OF HARMONY.

 

PREPROGE so nepogrešljiv dodatek za dom in preprost način za dodajanje barve in teksture vaši dnevni sobi, jedilnici ali hodniku, spalnici in celo otroški sobi.

 

Fotelj LUNA, mizice Herman, preproga Globes

 

    

Sedežna garnitura Wave in preproga Vortex 

 

KLUBSKE MIZICE, Natuzzi Italia v sodelovanju z vrhunskimi arhitekti in oblikovalci svoje kolekcije sedežnih garnitur dopolnjuje z uporabnimi dodatki za dom, kamor nedvomno sodijo klubske mizice in druge odlagalne površine.

  

Sedežna garnitura CAVA, preproga Sophia in klubska miza Cava

 

  

Sedežna garnitura KENDO in klubske mizice KENDO

 

Več o dodatkih za dom Natuzzi Italia si oglejte TUKAJ.

V mesecu marcu, vam ob naročilu katerekoli sedežne garniture Natuzzi Italia in kolekcije 2023, nudimo 33% na vse dodatke za dom in dekoracijo Natuzzi Italia. Ponudba velja od 1.3.2023 do 31.3.2023. Več informacij v salonih Natuzzi.

 

Partner podjetja Natuzzi Italija za Slovenijo je Maros d.o.o.

Vabljeni v naša salona:

- Salon NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva

 

Povpraševanje za "NOVO - DODATKI ZA DOM -33% POPUST"

57729


Prijavite se na naše mesečne e-novice. S tem se strinjate, da Maros d.o.o. v skladu s svojo politiko zasebnosti do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen pošiljanja e-novic.