KOLEKCIJA 2021 ŽE V SALONIH NATUZZI SLOVENIJA

NATUZZI ITALIA - Harmonija v vašem domu.

 

Nežen in umirjen dizajn ter inovativne rešitve za vaše dobro počutje je tisto, kar lahko pričakujete in tudi dobite pri Natuzzi Italia v NOVI KOLKECIJI 2021.

 

Ideje, ki v rokah izurjenih obrtnikov, v sožitju materialov, barv in različnih oblik dobijo svojo končno podobo, ustvarjajo pravo harmonijo, harmonijo v vašem domu.

Natuzzi postaja kreator našega življenjskega sloga. V svoje vrhunske izdelke vnaša mediteranski slog življenja, inspiracijo italijanske zgodovine, arhitekturo in njihov načina življenja. Ta mediteranski življenjski slog, predvsem Apulijo v kateri živi in dela, želi predstaviti vam, našim kupcem.

Natuzzi pri razvoju svojih kreacij sodeluje z mnogimi priznanimi arhitekti in oblikovalci, tako iz Italije kot iz drugih delov Evrope.  

MODEL 2021, nova sedežna garnitura Pablo, vas bo presenetila v vseh ozirih. Vrhunski dizajn, izredna prilagodljivost dimenzij in konfiguracij, popolno udobje in najkvalitetnejši materiali so tisto, kar je Claudio Bellini združil v novi letošnji stvaritvi. Sedežna garnitura Pablo je ustvarjena za vas.  

Design by Claudio Bellini

Pablo je modularni sistem, ki omogoča več kotnih in linearnih konfiguracij ter izmenjuje naslonjala v različnih višinah (80 cm ali 100 cm višine), da zagotovi maksimalno udobje brez, da bi spremenili sodobni videz sedežne garniture. 

Vitki in elegantni nasloni za roke imajo kovinske profile iz satenaste kovine in se ujemajo z barvo in materialom kovinskega podnožja.

Partner podjetja Natuzzi Italije za Slovenijo je Maros d.o.o.

Vabljeni v naše salone:

- Salon NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva

 

Povpraševanje za "Nov začetek v popolni harmoniji"

87222


Prijavite se na naše mesečne e-novice. S tem se strinjate, da Maros d.o.o. v skladu s svojo politiko zasebnosti do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen pošiljanja e-novic.