Naša nova POLETNA PONUDBA,

vam nudi edinstveno priložnost, da svoj dnevno-bivalni prostor opremite z novo sedežno garnituro, foteljem, preprogo, klubsko mizico, dekorativnimi blazinami, svetilko in dekoracijo Natuzzi Italia in sicer iz nove, edinstvene kolekcije CIRCLE OF HARMONY (Krog Harmonije). 

 

Več kot boste kupili, manj boste plačali in PRIHRANILI  DO 20% !

 

Circle of Harmony je nova kolekcija sedežnih garnitur, zof, foteljev in dodatkov za dom katero odlikuje odlična kombinacija modularnosti in sestavljivosti, vrhunska izdelava in prefinjeno italijansko oblikovanje.

Natuzzi Italia  in njihov Natuzzi studio je v sodelovanju s priznanimi arhitekti in oblikovalci kot so Nika Zupanc, Paola Navone, Fabio Novembre, Claudio Bellini, Mauro Lipparini,  Maurizio Manzoni, Bernhardt & Vella, ustvaril HARMONIJO V VAŠEM DOMU.

IZBRANI MODELI iz kolekcije Circle of Harmoniji: Wave, Deep, Oblo, Pablo, Arho, Buddire, RE-VIVE in Amalia so vam v mesecu JULIJU 2021 ŠE BOLJ DOSTOPNI saj boste lahko prihranili celo do 20%.

 

 

Wave in Deep Design by Nika Zupanc.

 

b

Buddie Designed by Mauro Lipparini

 

Pablo Design by Claudio Bellini

 

Oblo Design by Maurizio Manzoni

 

Argo Designed by Paola Navone

 

Amalia Design by Bernhardt & Vella

Natuzzi postaja kreator našega življenjskega sloga. V svoje vrhunske izdelke vnaša mediteranski slog življenja, inspiracijo italijanske zgodovine, arhitekturo in njihov načina življenja. Ta mediteranski življenjski slog, predvsem Apulijo v kateri živi in dela, želi predstaviti vam, našim kupcem.

Ne zamudite izjemne priložnosti in si privoščite sedežno garnituro iz te unikatne kolekcije. 

 

Posebna ponudba Kupi več – plačaj manj velja za vsa nova naročila sedežnih garnitur Natuzzi Italia iz nove kolekcije Circle of Harmony (Krog Harmonije) prejeta od 1.7 do 31.7.2021. Ponudba se izključuje z ostalo akcijsko ponudbo. Podrobne informacije na prodajnih mestih Natuzzi. Maros d.o.o., Šmartinska c. 53, 1000 Ljubljana, tel.: 01 401-2003

Partner podjetja Natuzzi Italija za Slovenijo je Maros d.o.o.

Vabljeni v naša salona:

- Salon NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva

 

Povpraševanje za "KUPI VEČ - PLAČAJ MANJ in prihrani do 20%"

59845


Prijavite se na naše mesečne e-novice. S tem se strinjate, da Maros d.o.o. v skladu s svojo politiko zasebnosti do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen pošiljanja e-novic.