V novi kolekciji The Circle of Harmony (Krog harmonije), sodeluje sedem svetovno priznanih oblikovalcev in ponosni smo, da  je med njimi tudi slovenska industrijska oblikovalka Nika Zupanc.

Nika Zupanc je za Natuzzi Italia oblikovala DEEP KOLEKCIJO.

Kolekcija Deep je vrhunska stvaritev naše Nike Zupanc, ki predstavlja celoten nabor pohištva in dodatkov dom, od sedežne garniture, samostojne zofe, otomana in modularnega oblazinjenega pohištva do knjižnega poličnika, miz, svetil, ogledal in preprog.

Posebej je potrebno izpostaviti fotelj Adore t.i. koktajl stol, ki ga sam Pasquale Junior označuje za  ikoničen kos.

  

In kje je Nika dobila navdih za novo kolekcijo DEEP?

Kot pravi Nika Zupanc, je  navdih za to dobila ob njenem prvem obisku Apulije, ko je iz letala opazovala razsežnost, globino in valovanje Jadranskega morja.

Rojena iz valov kot Venera, kolekcija Deep by Nika Zupanc spominja na kraj, kjer se je mogoče izgubiti in najti sebe, ponovno odkriti vso mirno in brezčasno ozračje Jadranskega morja.

Vabljeni na oblikovalsko popotovanje skozi kolekcijo DEEP. 

Krog je geometrijsko bistvo celotne kolekcije Deep. Nika je z okroglimi oblikami ponazorila valovanje in globino Jadranskega morja. Okrogla forma je prisotna na vseh izdelkih, bodisi na zofah, foteljih kot tudi na mizah, preprogah in celo na ogledalih. 

 

WAVE je linearna sedežna garnitura z vijugastimi in okroglimi oblikami. Na voljo je kot 3-sed, 2-sed, fotelj in tabure, ki je na voljo v dveh velikostih.

             

Več o modelu WAVE izveste TUKAJ.

Sedežno garnituro WAVE si lahko ogledate in preizkusite v našem salonu Natuzzi, v LJUBLJANI, NA ŠMARTINSKI CESTI 53.

 

DEEP je sedežna garnitura, ki jo lahko sestavite v različne linearne ali kotne konfiguracije, z ležalnim delom ali brez. DEEP se prilagodi vsaki dnevni sobi zahvaljujoč modularnemu sedežnemu sistemu.

Več o modelu DEEP izveste TUKAJ.

 

Zgodba o izredni in po našem mnenju čudoviti stvaritvi Nike Zupanc se nadaljuje. Spremljate naše objave in izvedeli ter videli boste še veliko lepih in oblikovno dovršenih pohištvenih izdelkov. 

 

Vabljeni, da si preberete ekskluzivni Pogovor s s kreativnim direktorjem italijanskega pohištvenega podjetja Natuzzi Pasqualejem Juniorjem Natuzzijem na povezavi:

https://www.rtvslo.si/zabava/novice/nika-zupanc-za-natuzzi-oblikovala-kolekcijo-deep-je-obraz-novih-oblikovalcev/524710 

 

 

VABLJENI V NAŠE SALONE:

- Salon NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva

 

 

Povpraševanje za "DEEP KOLEKCIJA by Nika Zupanc"

33973


Prijavite se na naše mesečne e-novice. S tem se strinjate, da Maros d.o.o. v skladu s svojo politiko zasebnosti do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen pošiljanja e-novic.