Sedežne garniture s snemljivimi prevlekami

Značilnosti izdelka
Sedežne garniture s snemljivimi prevlekami so zasnovane tako, da se prevleke enostavno snamejo, če jih želite oprati. Posebna pozornost, ki jo namenjamo našim kupcem, in naše odlične storitve so še posebej razvidne pri tej liniji izdelkov, ki jo zaznamujejo naslednji detajli:

• Tkanine skrbno izberemo tako, da ostanejo njihove tehnične in estetske značilnosti nespremenjene tudi po večkratnem pranju.
• Blazine in sama konstrukcija sedežne garniture so oblazinjene z praktičnim materialom, ki omogoča lažje pritrjevanje prevlek z Velcro ježkom.
• Nogice imajo posebno režo, kamor zavihate prevleko in jo temu primerno pritrdite na sam okvir garniture z Velcro ježkom. Nogica na ta način ostane vidna na vseh vogalih garniture.
• Sedežna garnitura je na vogalih oblazinjena s posebnim materialom, ki zagotavlja lažje pritrjevanje prevleke na dno sedežne garniture v režo pri nogici.
• Model s snemljivo prevleko se od enakega modela z nesnemljivo prevleko lahko nekoliko razlikuje v šivih, višini in nekaterih drugih detajlih.

Načini pranja

Suho pranje
Naše tkanine se lahko suho perejo, pri čemer se uporabljajo organska topila, ki zagotavljajo enak učinek čiščenja kot pri mokrem pranju (pranje z vodo). Kljub temu priporočamo, da prevleke odnesete v kemično čistilnico.
Ta proces se deli na tri faze, in sicer na čiščenje, izpiranje in sušenje. Po pranju je nujno, da se prevleka lika v skladu z navodili za likanje, ki se nahajajo na etiketi.

Mokro pranje
Pri tej vrsti čiščenja se uporablja voda. Proces se deli na tri faze, in sicer na čiščenje, izpiranje in sušenje. Pri mokrem pranju je treba biti pozoren na maksimalno temperaturo, ki je določena na etiketi. Po pranju je nujno, da se prevleka lika v skladu z navodili za likanje, ki se nahajajo na etiketi..

Opozorilo
Tkanin, za katere je predvideno izključno suho čiščenje, ne smete pod nobenim pogojem prati v vodi. V nasprotnem primeru lahko pride do trajnih poškodb prevleke.