Natuzzi Re-vive je prvi "profesionalni počivalnik" na svetu. Revive združuje Natuzzi Italia dediščino kvalitete in mojstvrstva z napredno ergonomično tehnologijo.Natuzzi Editions nudi širok spekter pohištva iz oblazinjenega usnja v več stilih, barvah in konfiguracijah. Posebna pozornost je namenjena udobju, kvaliteti in cenovni dostopnosti.


Aktualno

Električni RELAX počivalnik GRATIS

OBLIKOVANO ZA POPOLNO UDOBJE

Samo za vas združujemo rokodelsko umetnost z najsodobnejšo tehnologijo. Inovativni...

Preberi več

MERAVIGLIA - v aprilu s 30% popustom

Sedežna garnitura, ki presenča v vseh pogledih.

Nova, izredno uporabna sedežna garnitura z dvižnimi naslovi za...

Preberi več

NOVA POMLADNA KOLEKCIJA

ŽE V SALONIH NATUZZI 

Vabljeni na ogled oblikovalskih ikon notranjenega interijerja v salona Natuzzi v Ljubljani...

Preberi več

Sedežne garniture in pohištvo visoke kakovosti

Sedežne garniture Natuzzi odlikujejo moderen dizajn, vrhunski materiali in izredna udobnost. Za večino sedežnih garnitur Natuzzi so značilne čiste linije, združene z najrazličnejšimi mehanizmi, ki sedežne garniture oplemenitijo z dodatno namembnost v obliki postelje, prostora za hrambo ali počivalnika.

Avtentični izdelki, ustvarjeni v Italiji, ponujajo s prepoznavno obliko, obširen izbor pohištva in dodatkov, skupaj s svetili, mizami, preprogami, vazami in pohištvom, pa tudi z jedilnimi mizami in stoli, kot rešitev za življenje v popolni harmoniji. Sedežne garniture Natuzzi so na voljo v pravem usnju, tkaninah in v različnih postavitvah ter dimenzijah. V raznoliki ponudbi je več kot 100 različnih modelov garnitur in več kot 300 različnih materialov in barv.

 

Poglej video