Borghese april
re-vive april

Natuzzi Re-vive je prvi "profesionalni počivalnik" na svetu. Revive združuje Natuzzi Italia dediščino kvalitete in mojstvrstva z napredno ergonomično tehnologijo.Natuzzi Editions nudi širok spekter pohištva iz oblazinjenega usnja v več stilih, barvah in konfiguracijah. Posebna pozornost je namenjena udobju, kvaliteti in cenovni dostopnosti.


Aktualno

Natuzzi v sodelovanju z BMW Slovenija

BREZPLAČNA TESTNA VOŽNJA z vozili BMW

Natuzzi naročite in se z BMW- jev popeljite! 

V aprilu 2017, Vam ob...

Preberi več

APRILSKA PRAZNIČNA PONUDBA!

Trosed Borghese že od 1.342€

Za prihajajoče praznike pomladite svojo dnevno sobo z novo sedežno garnituro....

Preberi več

Ready to go!

Mi vemo, da si ga želite!

Počivalniki Re-vive so obnoreli svet, zato smo v aprilu za vas pripravili prav posebno...

Preberi več

Sedežne garniture in pohištvo visoke kakovosti

Sedežne garniture Natuzzi odlikujejo moderen dizajn, vrhunski materiali in izredna udobnost. Za večino sedežnih garnitur Natuzzi so značilne čiste linije, združene z najrazličnejšimi mehanizmi, ki sedežne garniture oplemenitijo z dodatno namembnost v obliki postelje, prostora za hrambo ali počivalnika.

Avtentični izdelki, ustvarjeni v Italiji, ponujajo s prepoznavno obliko, obširen izbor pohištva in dodatkov, skupaj s svetili, mizami, preprogami, vazami in pohištvom, pa tudi z jedilnimi mizami in stoli, kot rešitev za življenje v popolni harmoniji. Sedežne garniture Natuzzi so na voljo v pravem usnju, tkaninah in v različnih postavitvah ter dimenzijah. V raznoliki ponudbi je več kot 100 različnih modelov garnitur in več kot 300 različnih materialov in barv.

 

Poglej video