Natuzzi Re-vive je prvi "profesionalni počivalnik" na svetu. Revive združuje Natuzzi Italia dediščino kvalitete in mojstvrstva z napredno ergonomično tehnologijo.Natuzzi Editions nudi širok spekter pohištva iz oblazinjenega usnja v več stilih, barvah in konfiguracijah. Posebna pozornost je namenjena udobju, kvaliteti in cenovni dostopnosti.


Aktualno

KOLEKCIJA 2018

ŽE V SALONIH NATUZZI 

Vabljeni na ogled oblikovalskih ikon notranjenega interijerja v salona Natuzzi v Ljubljani...

Preberi več

AKCIJSKA CENA - model BORGHESE

BORGHESE  - kotna sedežna garnitura v belem usnju, dim.: 294 x 230, leva ali desna postavitev, v  novembru 2017 -...
Preberi več

AKCIJSKA CENA - model AVANA

AVANA  - sedežna garnitura v sestavi 2-sed+ 3 sed, v belem usnju v novembru 2017 PO AKCIJSKI CENI.  Ponudba velja...
Preberi več

Sedežne garniture in pohištvo visoke kakovosti

Sedežne garniture Natuzzi odlikujejo moderen dizajn, vrhunski materiali in izredna udobnost. Za večino sedežnih garnitur Natuzzi so značilne čiste linije, združene z najrazličnejšimi mehanizmi, ki sedežne garniture oplemenitijo z dodatno namembnost v obliki postelje, prostora za hrambo ali počivalnika.

Avtentični izdelki, ustvarjeni v Italiji, ponujajo s prepoznavno obliko, obširen izbor pohištva in dodatkov, skupaj s svetili, mizami, preprogami, vazami in pohištvom, pa tudi z jedilnimi mizami in stoli, kot rešitev za življenje v popolni harmoniji. Sedežne garniture Natuzzi so na voljo v pravem usnju, tkaninah in v različnih postavitvah ter dimenzijah. V raznoliki ponudbi je več kot 100 različnih modelov garnitur in več kot 300 različnih materialov in barv.

 

Poglej video