Januarska odprodaja
Januarska odprodaja NatuzziEditions
NOVA KOLEKCIJA

Natuzzi Re-vive je prvi "profesionalni počivalnik" na svetu. Revive združuje Natuzzi Italia dediščino kvalitete in mojstvrstva z napredno ergonomično tehnologijo.Natuzzi Editions nudi širok spekter pohištva iz oblazinjenega usnja v več stilih, barvah in konfiguracijah. Posebna pozornost je namenjena udobju, kvaliteti in cenovni dostopnosti.


Aktualno

Januarska odprodaja

Naj se leto 2017 prične drugače kot pretekla leta!

Ponujamo vam izjemno priložnost, da že jutri svoj dom...

Preberi več

HIP kredit

Vaše nakupe financiramo na našem prodajnem mestu. S pomočjo hitrega in enostavnega HIP kredita vam nudimo...

Preberi več

Nova kolekcija je prispela

Ujemite trenutek harmonije z novo Natuzzi kolekcijo.

Našo ponudbo smo razširili s sedežnimi garniturami Duca,...

Preberi več

Sedežne garniture in pohištvo visoke kakovosti

Sedežne garniture Natuzzi odlikujejo moderen dizajn, vrhunski materiali in izredna udobnost. Za večino sedežnih garnitur Natuzzi so značilne čiste linije, združene z najrazličnejšimi mehanizmi, ki sedežne garniture oplemenitijo z dodatno namembnost v obliki postelje, prostora za hrambo ali počivalnika.

Avtentični izdelki, ustvarjeni v Italiji, ponujajo s prepoznavno obliko, obširen izbor pohištva in dodatkov, skupaj s svetili, mizami, preprogami, vazami in pohištvom, pa tudi z jedilnimi mizami in stoli, kot rešitev za življenje v popolni harmoniji. Sedežne garniture Natuzzi so na voljo v pravem usnju, tkaninah in v različnih postavitvah ter dimenzijah. V raznoliki ponudbi je več kot 100 različnih modelov garnitur in več kot 300 različnih materialov in barv.

 

Poglej video